buurtwarenhuis punter logo - 1001 artikelen onder een dak - gezellig winkele in amsterdam


 

 

 buurtwarenhuispunter.nl | Contact | Onze Webshop  |

Algemene voorwaarden:

Onze voorwaarden: bij elke aankoop die u doet via onze webshop gaat u akkoord met al onze voorwaarden zoals hieronder beschreven.

Algemeen:

Deze webshop is onderdeel van de firma. A.A. van der Veen. Onder de firma. A.A. van der veen vallen deze webshop alsmede de website www.buurtwarenhuispunter.nl. Al onze verkopen zijn gericht op de consument als eindgebruiker. Alle artikelen in onze webshop(s) cq website(s) zijn bedoeld voor zg. normaal "huishoudelijk" cq consumenten gebruik en niet voor professionele cq zakelijke toepassingen. Alle garanties op deze artikelen zijn dan ook gericht op deze manier van gebruik. Ook onze verzendkosten zijn gericht op een "gemiddelde" afname voor een consument. Zie ook het kopje "verzenden, verzendkosten" verderop in deze voorwaarden.

Indentiteit van de onderneming:

Naam: A.A. van der Veen

Vestigings- & bezoekadres:
Kromme Spieringweg 216
2141 BR Vijfhuizen (alleen op afspraak)

Telefoonnummer: 0650479299
Bereikbaarheid:
Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur
E-mailadres: info@punteronline.nl

KvK-nummer: 33200.263
Btw-identificatienummer:NL 131476221 BO1

Betalingen en leveringen:
U betaalt altijd vooruit. Hetzij via bankoverschrijving, iDEAL of Paypal.
Wij leveren pas als de betaling bij ons binnen is. Artikelen die in voorraad zijn, leveren wij gemiddeld binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling uit.
Genoemde levertijd is echter niet gegarandeerd. Aan genoemde levertijden kunnen ook geen rechten worden ontleend. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door een verlate levering.
Een definitieve koopovereenkomst is pas tot stand op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen.
Wij leveren niet onder rembourse.
Wij leveren niet op rekening.
Artikelen die u ontvangt, dient u meteen te bekijken op uiterlijke schade of breuk. Bij duidelijke uiterlijke schade of breuk dient u dit binnen 2 dagen aan ons te melden. Schade of breukgevallen die na 2 dagen aan ons gemeld worden, zijn wij niet meer verantwoordelijk voor en komen voor risico van de klant.
Zichttermijn en retourzendingen:
Als consument heeft u het produkt 14 dagen op zicht. In deze 14 dagen kunt u het bekijken en bedenken of het aan uw verwachtingen voldoet. Binnen deze 14 dagen kunt het item aan ons terugsturen indien het:
1. Onbeschadigd is. Dit geldt ook voor de verpakking. Dozen e.d. dus niet wild open scheuren.
2. Geen gebruikssporen heeft.
Als u een artikel binnen deze zichttermijn wilt terugsturen, zijn de verzendkosten voor u. Ook het risico van verlies of schade tijdens transport zijn voor u. Zorg dus voor een goede verpakking en eventueel een aangetekende zending. Een retourzending dient u bij ons aan te melden via email. Vermeld altijd het ordernummer en uw NAW gegevens alsmede uw bankrekeningnummer. Het makkelijkst is als u een antwoord stuurt op de orderbevestiging die u van ons via email gekregen heeft.
Wij zullen het artikel binnen 21 dagen aan u terugbetalen via de bank. Verzendkosten worden niet vergoed.
Uitzonderingen van de zichttermijn: De volgende artikelen/items zijn uitgezonderd van de zichttermijn en kunnen dus niet worden teruggestuurd:
Artikelen die op maat voor u gemaakt zijn.
Wegens hygiënische redenen wordt beddengoed zoals dekbedden, hoeslakens, hoofdkussens etc. niet teruggenomen.
Bedrijven, instellingen en anderen niet-consumenten: De zichttermijn is bedoeld om een consument een kans te geven om te bekijken of een gekocht produkt aan de eisen voldoet die hij/zij verwachtte op het moment van aankoop. Aangezien bedrijven, instellingen, verenigingen, scholen (en andere z.g. "grootverbruikers") e.d. geen consumenten zijn, geldt de zichttermijn dus niet voor deze categorie klanten.
Defecten:
Als een produkt stuk of beschadigd bij u aankomt, dan valt dat onder onze verantwoordelijkheid.
Defecten, breuk en andere uiterlijke schades dienen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de goederen aan ons gemeld te worden. Wij zullen dan een oplossing vinden voor het probleem. Indien deze schades niet binnen deze termijn van 2 werkdagen aan ons gemeld zijn, nemen wij geen aansprakelijkheid meer voor deze schades.
Als u het defecte/beschadigde artikel dient terug te sturen naar ons, zijn in dit geval de verzendkosten voor onze rekening. Eventuele verzendkosten van vervangingen zijn in dat geval ook voor onze rekening.
Wij zijn echter niet verplicht tot vervanging: wij kunnen er ook voor kiezen om u het geld terug te geven.
Uitverkocht of (tijdelijk) niet leverbare artikelen:
Het betreft een artikel wat binnen redelijke termijn (ca 2, max. 4 weken) weer binnen wordt verwacht voor dezelfde prijs als waar u het voor besteld heeft: In dit geval zal de levertijd dus kunnen oplopen tot maximaal 4 weken. Wij zullen u hierover een bericht sturen met de geschatte nieuwe levertermijn. U kunt dan besluiten te wachten of de bestelling te annuleren. Bij geen bericht terug gaan wij ervan uit dat u wilt wachten tot het betreffende artikel opnieuw bij ons binnen is.
Het betreft een artikel wat wel opnieuw wordt verwacht maar waarvan de prijs is gewijzigd: Wij zullen u hierover bericht sturen en een oplossing proberen te vinden. Indien de prijs hoger is dan de prijs waarvoor u het artikel besteld heeft, kan het zijn dat u de nieuwe prijs dient te betalen of dat wij de prijsverhoging voor onze rekening nemen, zij het deels of in zijn geheel. Dit zal van het artikel afhangen en van het prijsverschil. Dit zal altijd per geval beslist worden. Wij zijn niet verplicht om het artikel tegen de oude, lagere prijs te leveren.
Wanneer het een artikel betreft wat in een tijdelijke "aktie" of aanbieding zat, zijn wij nooit verplicht het artikel opnieuw te leveren voor deze prijs wanneer dit artikel uitverkocht bleek te zijn ten tijde van de door u geplaatste bestelling.
Het betreft een artikel wat uitverkocht is en waarvan de levertijd hetzij onbekend is of langer dan 4 weken of waarschijnlijk niet meer in het assortiment wordt opgenomen: In dit geval krijgt u van ons bericht en wordt de bestelling geannuleerd. U krijgt z.s.m. en uiterlijk binnen 30 dagen uw geld teruggestort.
Inhoud van de website/webshop; Plaatjes en teksten:
Alles op onze websites cq webshop (te weten de sites www.buurtwarenhuispunter.nl alswel www.punteronline.nl) is onder voorbehoud van typefouten, (prijs)wijzigingen, vergissingen en/of beschikbaarheid van artikelen.
Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie. Foto's kunnen altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Houd rekening dat kleuren op uw beeldscherm altijd wat anders kunnen lijken dan deze in werkelijkheid zijn.
Verzenden, verzendkosten:
Verzendkosten zijn inclusief administratie, behandelings- en verpakkingskosten. Wij verzenden met TNT Post en Post.nl. Wanneer u niet thuis bent, zal het pakketje voor een 2e keer (meestal de volgende dag) worden aangeboden. Bent u dan weer niet thuis dan zal doorgaans een briefje worden achtergelaten en kunt u het pakket afhalen bij een postkantoor bij u in de buurt. Het kan ook zijn dat uw bestelling bij uw buren wordt afgeleverd. In dat geval dient u een briefje van de bezorger in uw brievenbus te hebben gekregen.
Wij hanteren variabele verzendkosten. Verzendkosten zijn afhankelijk van het artikel wat u bestelt alsmede de hoeveelheid. Wij bieden produkten aan in zeer uiteenlopende groottes, volumes, prijsklasses etc. Sommige kleine items worden bijv. in een enveloppe verstuurd. De meeste items worden echter met pakketpost verstuurd. Hoewel de meeste artikelen onder de "standaard" pakketkosten vallen, zijn er ook artikelen die bijv relatief groot cq volumeus zijn. Deze worden weer in een andere categorie berekend. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De uiteindelijke verzendkosten staan altijd onderaan uw bestelling wanneer u naar u w winkelwagentje gaat. U kunt dus altijd de verzendkosten zien vóórdat u tot een definitieve bestelling over gaat.
De "standaard" verzendkosten zijn in principe tot een pakket van 10kg. Komt uw bestelling boven dit gewicht, dan is het afhankelijk van de artikelen die u besteld heeft en het aankoopbedrag wat er dan volgt:
In de meeste gevallen zullen wij de overige kosten voor onze rekening nemen en merkt u er verder niks van.
In enkele gevallen kan het zijn dat u op de hoogte wordt gesteld van het overschrijden van het maximale gewicht en dient u (een deel van) de extra kosten bij te betalen.
Wij kunnen ten allen tijden besluiten een bestelling te annuleren cq niet uit te leveren zonder verdere opgave van redenen.

Deze voorwaarden kunnen ten allen tijden veranderen. U dient voor elke aankoop dan ook deze voorwaarden te lezen en te accepteren alvorens een bestelling te plaatsen.

Nieuws en Akties
Laatste toevoegingen:
Plastic Bierglazen 500 ml.

Wegwerp plastic borrelglaasjes, shotglaasjes 100 cc....

Speelgoed opbergboxen van Sunware in voorraad...

Sunware Water Line emmers met teilen en deksel sets...

EHBO boxen van Sunware...

Opvouwbare boodschappenkratjes met hengsel van Sunware, 24 liter...

Luxe plastic champagneglazen met zilver of goud voetje...


Sunware Nesta Rollerboxen, opbergboxen met wieltjes...


Sunware Cakedoos, vershouddoos toegevoegd...

Kunststof Taartdoos toegevoegd...

GOEDKOPE DEKBEDDEN AANBIEDING

Sunware Multibox- opbergbox met inzetbakje

Sunware Gastronorm professionele voedsel containers voor horeca/catering...

Nieuwe Opbergboxen: Sunware Omega

Petline Dierenvoer voorraadboxen...

Sterke hard plastic glazen voor camping of terras...


Gekleurde plastic wijnglazen...

Wegwerp alu/folie ovenschalen en bakjes...

Onbreekbare plastic wijnglazen...

Gekleurde wegwerp plastic champagneglazen...

Plastic borrelglaasjes - shotglaasjes...

Plastic Wijnglazen...

Plastic Champagneglazen...

Plastic longdrinkglazen...


65% Eendendons donzen dekbedden nu in de winkel en onze webshop...

Pagina toegevoegd: Disposables - Plastic Glazen, Borden, Bestek etc..

Magnetrondozen, Diepvriesdozen en andere voedseldozen...

Kunststof mandjes...

Kleine opbergdoosjes vanaf 0,5 liter in de Sunware q-line serie...

Sunware Camperbox en Office Boxen toegevoegd...

Hoofdkussens toegevoegd...

Pagina over Eendendonzen dekbedden geplaatst...

4 Seizoenen Wollen Dekbedden nu in de winkel...