buurtwarenhuis punter logo - 1001 artikelen onder een dak - gezellig winkele in amsterdam


 

 

 buurtwarenhuispunter.nl | Contact | Onze Webshop |

Wegwerp Plastic Glazen, Bordjes etc.

Plastic bekers of plastic glazen kopen? Plastic borden en bestek. Wegwerp aluminium bakjes, serveerschalen, ovenschalen en meer...


Disposables: Plastic Glazen, borden, bestek en andere wegwerpartikelen online bestellen via onze webshop!Disposables - Wegwerpartikelen - plastic glazen, borden, bestek etc.

Als je een verjaardag of ander feestje hebt of een lekkere barbeque in de zomer dan wil je natuurlijk na afloop niet teveel werk hebben met het opruimen. Dus dan gebruik je niet je normale servies en bestek wat je dan weer moet afwassen. Bij ons kun je terecht voor een ruime sortering wegwerpartikelen/disposables.

Wij hebben plastic en kartonnen bordjes, wegwerp plastic bekers en diverse plastic glazen. Buiten het plastic bestek en servies hebben we ook disposable/wegwerp aluminium folie serveerschalen en ovenschalen cq braadsledes. Ook kleinere folie bakjes met deksel, geschikt voor in de oven.

wegwerp ovenschaal aluminium wegwerp ovenschalen en serveerschalen disposable aluminium wegwerp braadslede

 

Wij hebben meer dan alleen de standaard plastic bordjes en bekertjesduni plastic champagneglazen - disposable champagneglas van plastic

Behalve de "standaard" wegwerp plastic en kartonnen bordjes, bekers en plastic bestek hebben wij ook de wat "luxere" plastic glazen:

Je kunt nu deze wegwerp plastic glazen kopen in onze webshop! Betalen kan veilig via Paypal, iDEAL of bankoverschrijving.

En als je het helemaal mooi wilt aankleden dan kun je ook bij ons terecht voor luxe papieren tafelkleden en servetten. Deze hebben we voornamelijk van het merk Duni. Duni maakt zeer mooie servetten in effen kleuren en met mooie decors. De papieren tafellakens van Duni zijn van een dergelijk mooie kwaliteit dat ze niet te snel scheuren, zelfs niet als je er vloeistof op morst. Buiten deze tafellakens hebben we ook de goedkopere rollen tafelpapier. Dit zijn rollen papieren tafelkleed van 8 meter lang. Ideaal bij grotere feesten of lange tafels.

En om het helemaal af te maken, hebben we ook altijd wel een klein assortiment aan feestballonnen en slingers in huis om de boel te versieren.

wegwerp plastic glazen

Leuke gekleurde wegwerp bordjes van karton. Deze blauwe en groene gedecoreerde kartonnen bordjes passen leuk bij de gekleurde wijn- en champagneglazen.

 blauwe kartonnen wegwerp borden groene wegwerp bordjes van karton, Duni wegwerp bordje van karton van Duni Duni wegwerp kartonnen bordjes

Deze kartonnen bordjes van Duni hebben een geplastificeerd laagje. Dit zorgt ervoor dat je bord niet slap wordt van de sappen, jus, saus of soep. Ze zijn geschikt voor vet en nat voedsel. Je kunt ze zelfs gebruiken in de magnetron. Er zijn 3 soorten: diep kartonnen bord (soepbord), plat kartonnen bord, en desert/boterham bordje van karton.


Milieuvriendelijk wegwerp serviespalmblad servies is milieuvriendelijk wegwerpservies, biologisch afbreekbaar en een fair trade product

Voor mensen die op zoek zijn naar een echt milieuvriendelijk alternatief voor het plastic wegwerp servies, is er nu het geheel biologisch afbreekbare palmblad servies. Dit milieuvriendelijk product is volledig composteerbaar. Een echt natuurvriendelijk produkt want er worden geen bomen voor gekapt en ook worden er bij het produceren van palmblad artikelen geen chemicalien of andere milieu vervuilende middelen gebruikt. Ook wordt de lokale bevolking betrokken bij de productie van palmblad servies zodat het ook nog es een mooi fair trade product is.

Palmblad borden, schalen en bakjes etc. kunnen na gebruik gewoon in de GFT bak. In de meeste gevallen zijn palmblad bordjes overigens prima enkele keren bruikbaar. Belangrijk is na het afwassen de borden goed af te drogen en daarna te laten opdrogen. Dus niet meteen in elkaar stapelen en in het keukenkastje zetten bijvoorbeeld.

Kijk op onze  palmblad servies pagina voor meer info of bestel dit milieuvriendelijk palmblad servies online in onze webshop

 palmblad borden in diverse maten en vormen

Nieuws en Akties
Laatste toevoegingen:
Plastic Bierglazen 500 ml.

Wegwerp plastic borrelglaasjes, shotglaasjes 100 cc....

Speelgoed opbergboxen van Sunware in voorraad...

Sunware Water Line emmers met teilen en deksel sets...

EHBO boxen van Sunware...

Opvouwbare boodschappenkratjes met hengsel van Sunware, 24 liter...

Luxe plastic champagneglazen met zilver of goud voetje...


Sunware Nesta Rollerboxen, opbergboxen met wieltjes...


Sunware Cakedoos, vershouddoos toegevoegd...

Kunststof Taartdoos toegevoegd...

GOEDKOPE DEKBEDDEN AANBIEDING

Sunware Multibox- opbergbox met inzetbakje

Sunware Gastronorm professionele voedsel containers voor horeca/catering...

Nieuwe Opbergboxen: Sunware Omega

Petline Dierenvoer voorraadboxen...

Sterke hard plastic glazen voor camping of terras...


Gekleurde plastic wijnglazen...

Wegwerp alu/folie ovenschalen en bakjes...

Onbreekbare plastic wijnglazen...

Gekleurde wegwerp plastic champagneglazen...

Plastic borrelglaasjes - shotglaasjes...

Plastic Wijnglazen...

Plastic Champagneglazen...

Plastic longdrinkglazen...


65% Eendendons donzen dekbedden nu in de winkel en onze webshop...

Pagina toegevoegd: Disposables - Plastic Glazen, Borden, Bestek etc..

Magnetrondozen, Diepvriesdozen en andere voedseldozen...

Kunststof mandjes...

Kleine opbergdoosjes vanaf 0,5 liter in de Sunware q-line serie...

Sunware Camperbox en Office Boxen toegevoegd...

Hoofdkussens toegevoegd...

Pagina over Eendendonzen dekbedden geplaatst...

4 Seizoenen Wollen Dekbedden nu in de winkel...