buurtwarenhuis punter logo - 1001 artikelen onder een dak - gezellig winkele in amsterdam


 

 

 buurtwarenhuispunter.nl | Contact | Onze Webshop  |

Een Opbergbox Voor Elk Doel

Een kunststof opbergbox met of zonder deksel, met of zonder wieltjes. Nergens zoveel soorten en maten opbergboxen!


Nergens vind je zoveel plastic boxen, dozen, kisten, bakken, kratten als bij ons!


Hieronder vind je ons assortiment aan kunststof opberg-boxen en kratten. Wij proberen deze pagina's zo up to date mogelijk te houden. Alle genoemde info en aanwezige voorraad is echter onder voorbehoud van typefouten, prijswijzingen en/of vergissingen en voorraadstatus. Neem contact met ons op als je 100% zeker wilt zijn van een prijs of de voorraadstatus van een artikel.

 

Opbergboxen met deksel| zonder deksel| Opbergboxen met wieltjes| Bed boxenKunststof Mandjes| Vouwkratten| Voedseldozen

Bijna al onze opbergboxen zijn online te bestellen via onze webshop: www.punteronline.nl

EHBO boxen van Sunware

Sunware heeft ook enkele boxen voorzien van een duidelijk EHBO uiterlijk: Heldere witte plastic opbergboxen in 3 verschillende maten. Deze boxen zijn voorzien van een rood kruis. Deze combinatie van kleuren (ook de klemmen op de deksel en de handvaten zijn rood) maakt het duidelijk zichtbaar dat het om EHBO kistjes gaat. Het zijn kunststof dozen uit de q line serie dus stevige boxen met goed afsluitbaar deksel.

ehbo doosje van sunware 1 liter ehbo kistje van sunware 6 liter ehbo kist van sunware 22 liter met inzetbak

* Let op: De boxen worden geleverd zonder inhoud.

De opbergboxen voor EHBO spullen worden geleverd in 3 uitvoeringen:

  • EHBO boxje 1 liter inhoud: Plat doosje voor wat pleisters, verband, schaartje en tube zalf of jodium. Ideaal voor het meest noodzakelijke onderweg. Gemakkelijk mee te nemen in bijv. de fietstas of rugzak.
  • EHBO doos 6 liter met inzetbak. Ruime box voor al je EHBO spullen plus eventueel medicijnen. De box is vorozien van een inzetbakje met vakverdeling voor de kleinere attributen. Onderin kun je diverse grotere items kwijt. Ideaal voor thuis, in de caravan, in de auto of op de werkplek.
  • EHBO kist 22 liter met inzetbak: Zeer ruime kunststof box met inzetbakje dat verdeeld is in kleinere vakjes. Hier kun je allerlei kleinere EHBO attributen of medicijnen kwijt terwijl onder een zeer ruime hoeveelheid voorraad aan allerlei artikelen opgeborgen kan worden. Een mooie box voor bedrijven, instellingen, scholen, sportclubs e.d. die ruim voorzien willen zijn van hun eerst hulp bij ongelukken attributen.


sunware nesta kunststof opbergbox 45 liter stapelbox en nestbaar

Je kunt bij ons alle maten
Sunware Nesta opbergboxen en deksels online bestellen!

In onze winkel hebben wij de Nesta 32 liter boxen in de transparante uitvoering altijd in voorraad. Wij zijn het Nesta assortiment langzaam aan het uitbreiden en hopen binnenkort, net als bij de q line serie, de complete serie Nesta opbergboxen in onze winkel aan te kunnen bieden. Mocht je echter een maat of type Nesta box zoeken die wij nog niet in ons assortiment hebben, dan kun je wel alvast op onze webshop kijken. 
sunware rollerbox opbergbox op wielen  kunststof opbergbox 17 liter Sunware Nesta sunware nesta plastic opbergbox 7 liter

sunware nesta deksel voor nesta opbergboxen Via onze webshop bieden wij namelijk wel alvast de gehele Nesta serie aan. Als je wilt, kun je hier dus een keuze maken uit 7 maten boxen in 4 verschillende kleuren (blauw, grijs, rood en transparant). Ook de bijpassende deksels staan allemaal online. Bovendien zijn er maten die ook nog verkrijgbaar zijn met wieltjes, zij het dan alleen in transparante uitvoering.

De levertijd van de types/maten die wij nog niet zelf in huis hebben, is ca 2 weken. Dit is een beetje afhankelijk van wanneer Sunware bij ons komt en wanneer wij jouw bestelling binnenkrijgen. Dit geldt overigens vaak ook voor afnames van grotere aantallen.

 Sunware Multibox

Deze Sunware multiboxen zijn er in 4 maten: 6 liter, 9 liter, 15 liter of 22 liter inhoud. Het is een opbergdoos uit de qline serie opbergboxen van Sunware. Ze hebben dus alle eigenschappen van deze qline boxen: 2 sterke afsluitklemmen op de deksel en een draaghengsel in het midden van de deksel. De multibox is voorzien van een inzetbakje met vakindeling.

sunware multibox 15 liter - kunststof opbergbox met inzetbakje sunware multibox 22 liter - plastic opbergbox met inzetbak

Meer informatie over de Suwnare Multibox (ook voor online bestellen)

 

Sunware Petline Opbergboxen voor dierenvoer


sunware petline dierenvoer opbergbox met honden en katten decoratie Op zoek naar leuke plastic boxen om je hondenvoer of kattenvoer in op te bergen? Dan zijn deze leuke kunststof voorraad boxen van Sunware iets voor jou!

Dit is de serie Petline opbergboxen van Sunware. Mooie en sterke plastic kistjes met goed afsluitbaar deksel. Verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende decoraties: Honden/Katten, vogels of knaagdieren.

Je kunt deze Petline dierenvoer boxen online kopen via onze webshop!

Uiteraard hebben wij ze ook gewoon in onze winkels in Amsterdam.

 

Sunware Omega opbergboxen met dekselsunware omega opbergboxen burgundy 10, 20 of 40 liter

sunware kunststof obergbox omega comfort petrol 20 literSunware heeft een nieuwe kunststof opbergkist op de markt begracht: De Omega opbergbox met deksel. Deze nieuwe serie voorraadboxen is onderverdeeld in 2 types: Omega en Omega Comfort. Leverbaar in de kleuren "petrol" en "burgundy" en in 3 verschillende maten.

Sunware Megano Binsunware megano bin - kunststof opberg ton

Grote kunststof ton met klemdeksel. Handig om vanalles in op te bergen. Ook ideaal voor dierenvoer veilig op te bergen. Zeer ruime ton van 75 liter inhoud. Wordt ook gebruikt als afvalcontainer in de tuin of om je eigen compost te maken of als regenton. Let op: er past geen huisvuilzak in! Ook een ideale ton om je vuilniszakken in de tuin of op balkon veilig van katten. vogels of muizen weg te bergen, voordat je je huisvuil bij de straat kunt zetten.

  • 75 liter inhoud
  • deksel met 2 klemmen
  • 51 cm doosnede
  • 65 cm hoog

Vanwege het formaat van deze ton kun je deze helaas niet online bestellen. Deze tonnen zijn alleen af te halen in ons magazijn te Vijfhuizen


Home> naar boven>
Opbergboxen met deksel| zonder deksel| Opbergboxen met wieltjes| Bed boxenKunststof Mandjes| Vouwkratten| magnetron-diepvriesdozen

 

Opbergboxen met Deksel


sunware officebox - ideaal voor kantoor of werkkamer Sunware Officebox

Nieuwe toevoeging aan ons assortiment opbergboxen is de Sunware Officebox (bij sunware ook wel "megapacker" genoemd). Deze ruime opbergbox is er in 2 maten. De officebox heeft een hoog deksel. Speciaal gemaakt om de bekende opbergmappen rechtop in te kunnen zetten. Ideaal voor op kantoor dus, of in de werkkamer.

Sunware Q-line boxen met klemdeksel

De reeks Q-line opbergboxen van Sunwarebevat nu maar liefst 19 soorten, variërend van inhoud van 0,5 liter tot en met 60 liter inhoud! Van hoge modellen tot lage modellen, ideaal voor onder het bed. Met of zonder wieltjes. Verkrijgbaar in de kleuren transparant Wit en Blue Ocean (niet allemmaal).

We hebben nu ook de DVD opbergbox en CD opbergbox uit de q-line serie opbergdozen in huis. Deze dvd- of cd-opbergboxen zijn ideaal voor in de auto, boot, caravan etc. Ook voor amateur dj's erg handig omdat er een draaghengsel bovenop het deksel zit. En uiteraard ook met de zeer stevige clipsluiting die alle Q-line boxen hebben. In de boxen zitten uitsparingen voor de cd's/dvd's. Ook wordt er een scheidingswandje meegeleverd om de cd of dvd doosjes op hun plek te houden als de box niet helemaal vol zit.

Alle Q-line boxen kun je nu rechtstreeks bestellen via onze online shop!

Een kwalitatief zeer goede opbergbox met een stevige sluiting: Aan 2 kanten van de box wordt het deksel met een stevig clip-systeem gesloten. Een aantal maten is voorzien van een handig handvat midden in het deksel. Wij hebben de Q-line boxen vrijwel altijd op voorraad. De kleur blauw is bij de fabriek uitlopend OP=OP

Inhoud 0,5 L
Model Rechthoekig
Afmeting 100x150x63 mm
   
sunware q-line kleine opbergbox 0,5 litersunware q-line kleine opbergbox 0,5 litersunware q line boxje 0,5 liter inhoud wit transparantsunware q line opbergbox blauw 0,5 liter
Inhoud 0,8 L
Model Rechthoekig
Afmeting 140x18x95 mm
   
sunware qline kleine opbergdoosjes 0,8 litersunware qline kleine opbergdoosjes 0,8 litersunware opbergbox qline wit transparant 0,5 litersunware q line opbergboxje blauw 0,5 liter
Inhoud 1 L
Model Rechthoekig
Afmeting 200x155x60 mm
   
sunware-q-line-opbergbox-1liter sunware-q-line-opbergbox-1liter-blauw sunware-q-line-opbergbox-1liter sunware-q-line-opbergbox-1liter-blauw
Inhoud 2 L
Model Rechthoekig
Afmeting 200x155x100 mm
   
Inhoud 3 L
Model Rechthoekig
Afmeting 200x155x140 mm
   
Inhoud 4 L
Model Rechthoekig
Afmeting 300x200x100 mm
   
Inhoud 6 L
Model Rechthoekig
Afmeting 300x200x140 mm
   
Inhoud 9 L
Model Rechthoekig
Afmeting 300x200x220 mm
   
Inhoud 12 L
Model Rechthoekig
Afmeting 400x300x140 mm
   
Inhoud 15 L
Model Rechthoekig
Afmeting 400x300x180 mm
   
Inhoud 22 L
Model Rechthoekig
Afmeting 400x300x260 mm
   
Inhoud 25 L
Model Rechthoekig
Afmeting 500x400x180 mm
   
Inhoud 36 L
Model Rechthoekig
Afmeting 500x400x260 mm
   
Inhoud 52 L
Model Rechthoekig
Afmeting 500x400x380 mm
   

Alle Q-line boxen kun je nu rechtstreeks bestellen via onze online shop!


Home> naar boven>
Opbergboxen met deksel| zonder deksel| Opbergboxen met wieltjes| Bed boxenKunststof Mandjes| Vouwkratten| magnetron-diepvriesdozen

 

Sunware Omega en Omega Comfort plastic voorraadbox met deksel

Opbergboxen inclusief deksel in 2 kleuren leverbaar: Burgundy rood of Petrol groen. De "Omega Comfort" heeft 2 clips/klemmen op de deksel en een hengsel in het deksel voor meer draaggemak. De"Omega" heeft een los deksel wat wel goed op de box ligt. Door de rand rondom het deksel stapelen de boxen goed op elkaar. Boxen van dezelfde inhoud kunnen in elkaar genest worden als je ze niet gebruikt. Dit zijn mooie. modern en trendy vormgegeven boxen waar je van alles in kunt opruimen. Mooie nette, heldere boxen die overal inzetbaar zijn; slaapkamer, kast, werkkamer, hobbykamer, zolder, schuur of op kantoor.

Van voren hebben de boxen aan de onderkant een soort van "uitholling" wat als een handgreep dient. op deze manier zijn de boxen gemakkelijk naar voren te trekken.

Je kunt deze Sunware Omega opbergboxen online bestellenvia onze webshop. Betalen kan dan met overschrijving via bank of meteen via iDEAL.

sunware omega kunststof voorraadbox 10, 20 of 40 liter met deksel burgundy rood sunware omega kunststof opbergbox 10, 20 of 40 l. inhoud met deksel petrol groen
Leverbaar in 10, 20 en 40 ltr.

sunware omega kunststof voorraadbox 10, 20 of 40 liter inhoud met klemdeksel burgundy rood sunware omega kunststof voorraadbox 10, 20 of 40 liter met deksel petrol groen
Leverbaar in 10, 20 en 40 ltr.
sunware omega plastic opbergbox draaghengselsunware omega comfort kunststof box met draaghengsel en goed sluitend deksel met clipssunware omega kunststof opbergkist met deksel - handige handgreep


Home> naar boven>
Opbergboxen met deksel| zonder deksel| Opbergboxen met wieltjes| Bed boxenKunststof Mandjes| Vouwkratten| magnetron-diepvriesdozen

Sunware Q-line CD opbergbox en DVD opbergbox

CD opbergbox online bestellen in onze webshop!

Inhoud voor 22 CD's
Model Rechthoekig
Afmeting 300x200x140 mm
   


sunware q line cd opbergboxsunware cd opbergbox

DVD opbergbox online bestellen in onze webshop!

Inhoud voor 14 DVD's
Model Rechthoekig
Afmeting 300x200x220 mm
   


sunware q-line dvd opbergboxsunware dvd opbergbox


Inhoud 18 L
Model Rechthoekig
Afmeting 400x400x200mm
met wieltjes:  Bestellen
zonderwieltjes:  Bestellen
sunware q-line rollerbox opbergbox met wieltjes 18liter
Inhoud 26 L
Model Rechthoekig
Afmeting 400x400x280mm
met wieltjes: Bestellen
zonderwieltjes: Bestellen
sunware q-line rollerbox opergbox op wieltjes 26 liter
Inhoud 38 L
Model Rechthoekig
Afmeting 400x400x400mm
met wieltjes: Bestellen
zonderwieltjes: Bestellen
sunware q-line rollerbox opbergbox op wieltjes 38 liter

Bedboxen met of zonder wieltjes

Inhoud 60 L
Model

Rechthoekig

Afmeting


800x500x180 mm zonder wieltjes; 200 mm hoog met wieltjes.

 

  zonder wieltjes
  met wieltjes 

Nesta Office Box ("Megapacker")

Inhoud 50 L
Model Rechthoekig
Afmeting 475x370x405 mm
Kleur Transp. Wit
   
officebox - opbergbox geschikt voor hangmappen, opbergmappen in op te bergen
Nesta Office Box ("Megapacker")
Inhoud 60 L
Model Rechthoekig
Afmeting 615x405x330 mm
Kleur Transp. Wit
   

Sunware megapacker officebox 60 liter voor opbergmappen


 

Home> naar boven>

Opbergboxen met deksel| zonder deksel| Opbergboxen met wieltjes| Bed boxenKunststof Mandjes| VouwkrattenMagnetron-/Diepvriesdozen 

Opbergboxen met apart leverbaar los deksel

De volgende series Sunware opbergboxen zijn zonder deksel. Deksels zijn echter los leverbaar. Op deze manier heb je dus zelf de keuze hoe je je spullen wilt opbergen. Het is de Nestaserie en de zeer stevige Squareserie.

Deze laatste is er dan ook nog in de zg. "Square Open" en "Square Closed" serie. De Square Closed is helemaal dicht rondom. De Square Open heeft een meer open structuur door de gaten in de zijkanten. Beide types boxen zijn uiteraard ook zonder gebruik van dekselsgoed stapelbaar!

De Nesta opbergbox dankt zijn naam aan het feit dat je hem niet alleen kunt stapelen maar ook in elkaar kan nesten. Erg handig als je een paar boxen tijdelijk niet gebruikt. Dat scheelt letterlijk bakken met ruimte!

Sunware Nesta Opbergboxen in Transparant Wit

Inhoud 32 L
Model Rechthoekig
Afmeting 455x360x240 mm
Kleur Transp. Wit
   

 

  Bestellen

Deksel voor Nesta Box 32 L
Model Rechthoekig
Afmeting 460x365x20 mm
Kleur Transp. Wit
   
Bestellen
Inhoud 24 L
Model Rechthoekig
Afmeting 425x335x225 mm
Kleur Transp. Wit
   
Deksel voor Nesta Box 24 L
Model Rechthoekig
Afmeting 430x340x23 mm
Kleur Transp. Wit
   

 

Square closed opbergbox Sunware Square Opbergboxensunware square opbergbox detail

Boxen zijn zonder deksel. Deksel wordt dus eventueel apart geleverd. Deksels zijn op het moment leverbaar in transparant wit of antraciet.

Je kunt de Square opbergbox serie nu online bestellen via onze webshop!

Inhoud 26 L
Model Square Closed
Afmeting 406x256x261 mm
Kleur Antraciet of Natuur Groen
   
   
Inhoud 52 L
Model Square Closed
Afmeting 506x406x261 mm
Kleur Antraciet of Natuur Groen
   
Inhoud 52 L
Model Square Open
Afmeting 506x406x261 mm
Kleur Transp. Wit
   

De Square Open boxen hebben wij bijna niet op voorraad en worden over het algemeen op bestelling geleverd. Levertijd is ca 2 weken.

Inhoud 23 L
Model Square Open
Afmeting 406x256x261 mm
Kleur Transp. Wit
   

Deksels voor Square open of closed boxen

Model Square
Afmeting 380x230x20 mm
Kleur Antraciet of Transparant
Eigenschappen Voorzien van sluiting
Geschikt voor Square closed 26 L
   

 

Model Square
Afmeting 480x380x20 mm
Kleur Antraciet of Transparant
Eigenschappen Voorzien van sluiting
Geschikt voor Square closed 52 L
   

sunware deksel voor square opbergbox 52 liter transparant

sunware-opbergbox-square-52liter-deksel_antraciet

Op zoek naar Sunware boxen maar je kunt ze hier niet vinden? Wij kunnen in principe alles van Sunware leveren. Houd alleen rekening met het feit dat bij artikelen die we speciaal moeten bestellen en die wij zelf niet in ons assortiment hebben, je aan minimale hoeveelheden vast zit. Deze variëren per artikel en per grootte. Zo gaan de meeste grote boxen minimaal per 3 of 6 stuks. Kleinere boxen kunnen per 12 gaan. Je kunt ons altijd mailen met wat je zoekt en dan gaan wij voor je kijken wat we kunnen leveren en wat de kosten zijn. Levertijd zal gemiddeld tussen de 1 en 4 weken liggen. Dit is afhankelijk van wanneer Sunware voor het laatst een order bij ons heeft geleverd. Grotere orders (tientallen boxen) kunnen vaak iets sneller geleverd worden. Betalingen dienen altijd vooraf te gebeuren.

 

Home> naar boven>

Opbergboxen met deksel| zonder deksel| Opbergboxen met wieltjes| Bed boxenKunststof Mandjes| Vouwkratten| Voedseldozen

 
Nieuws en Akties
Laatste toevoegingen:
Plastic Bierglazen 500 ml.

Wegwerp plastic borrelglaasjes, shotglaasjes 100 cc....

Speelgoed opbergboxen van Sunware in voorraad...

Sunware Water Line emmers met teilen en deksel sets...

EHBO boxen van Sunware...

Opvouwbare boodschappenkratjes met hengsel van Sunware, 24 liter...

Luxe plastic champagneglazen met zilver of goud voetje...


Sunware Nesta Rollerboxen, opbergboxen met wieltjes...


Sunware Cakedoos, vershouddoos toegevoegd...

Kunststof Taartdoos toegevoegd...

GOEDKOPE DEKBEDDEN AANBIEDING

Sunware Multibox- opbergbox met inzetbakje

Sunware Gastronorm professionele voedsel containers voor horeca/catering...

Nieuwe Opbergboxen: Sunware Omega

Petline Dierenvoer voorraadboxen...

Sterke hard plastic glazen voor camping of terras...


Gekleurde plastic wijnglazen...

Wegwerp alu/folie ovenschalen en bakjes...

Onbreekbare plastic wijnglazen...

Gekleurde wegwerp plastic champagneglazen...

Plastic borrelglaasjes - shotglaasjes...

Plastic Wijnglazen...

Plastic Champagneglazen...

Plastic longdrinkglazen...


65% Eendendons donzen dekbedden nu in de winkel en onze webshop...

Pagina toegevoegd: Disposables - Plastic Glazen, Borden, Bestek etc..

Magnetrondozen, Diepvriesdozen en andere voedseldozen...

Kunststof mandjes...

Kleine opbergdoosjes vanaf 0,5 liter in de Sunware q-line serie...

Sunware Camperbox en Office Boxen toegevoegd...

Hoofdkussens toegevoegd...

Pagina over Eendendonzen dekbedden geplaatst...

4 Seizoenen Wollen Dekbedden nu in de winkel...